Subota, 10 travnja, 2021

Hercegovka planira da traktorom dođe kući iz Austrije: ‘Fali mi kuća i fale mi moji’

Nemojte propustiti

– Fali mi kuća i fale mi moji kod kuće, fali mi Hercegovina, a iako mi je sad lijepo, nije isključeno da stvarno traktorom krenem kući pa kad god stigla – kazala je Luburić

Danijela Luburić, hercegovačka spisateljica, trenutno nastanjena u Austriji uslijed pandemije koronavirusom – najavila je povratak doma traktorom! Luburić je o tomu obavijestila i svoje pratitelje na društvenim mrežama uz prigodnu fotografiju.

Pripreme za Ograđenik. Zamislite me samo na autoputu kako sam raspalila Matu Bulića i onu pjesmu “Vraćam ti se zemljo sveta iz daleka tuđeg svijeta, ne odlazim više nikada!” – napisala je Luburić na svom Facebook profilu i izazvala oduševljenje u komentarima.

Danijela je na pitanje hoće li se traktorom uputiti kući ili se samo zeza rekla kako će o tomu razmisliti.

– Fali mi kuća i fale mi moji kod kuće, fali mi Hercegovina, a iako mi je sad lijepo, nije isključeno da stvarno traktorom krenem kući pa kad god stigla – kazala je Luburić za Bild.ba.

Inače, Danijela vodi i popularnu Facebook stranicu Thinking out loud by Daša na kojoj je prate tisuće ljudi, a britke i inteligentne rečenice glavna su okosnica njenih tekstova koje čitaju hiljade ljudi.

Foto: Facebook

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Poslušajte kako šef omalovažava radnice: Sjedite vi svi večeras kući i zapitajte se zašto radite za 500 maraka

- Nemojte molim vas mene, da se ja nerviram, p****** negdje drugo, molim vas. Sjedite vi svi večeras kući...

Možda vas zanima i ovo