Nedjelja, 11 travnja, 2021

“Heroji&Ulice”: Razgovor sa Mirzom Beća

Nemojte propustiti

Bh-index portal i udruženje građana “Multi” kroz projekat “Heroji&Ulice” nastoje predstaviti talentirane i aktivne mlade sa prostora Bosne i Hercegovine. Cilj je promovisati omladinski aktivizam u lokalnim zajednicama. U prvoj sezoni serijala snimljeni su kratki intervjui sa ukupno dvadeset uspješnih mladih osoba iz Sarajeva.

beca-mirza

Danas donosimo devetu epizodu serijala “Heroji&ulice” u okviru koje razgovaramo sa Mirzom Beća, studentom postdiplomskog (II ciklusa) studija na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Sa Mirzom je razgovarao Danijal Hadžović, kolumnista BH-index portala. U razgovoru možete saznati nešto više o radu udruženja politologa BiH.

Sekcija za mlade udruženja građana “Multi” realizuje projekat serijala emisija”Heroji&Ulice” u suradnji sa Omladinskim kreativnim centrom (OKC), te pod pokroviteljstvom Opštine Centar Sarajevo i Skupštine Kantona Sarajevo. Generalni sponzor projekta je BH Telecom d.d.Medijski pokrovitelj projekta je Bh-index portal.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Mioković raskovao Ljubišu Ćosića: “Šu*** iz ulice Draže Mihailovića i s Mladićevim posterom…”

Ne stišavaju se reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i...

Možda vas zanima i ovo