Subota, 24 rujna, 2022

“Heroji&Ulice”: Razgovor sa Mirzom Beća

Nemojte propustiti

Bh-index portal i udruženje građana “Multi” kroz projekat “Heroji&Ulice” nastoje predstaviti talentirane i aktivne mlade sa prostora Bosne i Hercegovine. Cilj je promovisati omladinski aktivizam u lokalnim zajednicama. U prvoj sezoni serijala snimljeni su kratki intervjui sa ukupno dvadeset uspješnih mladih osoba iz Sarajeva.

beca-mirza

Danas donosimo devetu epizodu serijala “Heroji&ulice” u okviru koje razgovaramo sa Mirzom Beća, studentom postdiplomskog (II ciklusa) studija na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Sa Mirzom je razgovarao Danijal Hadžović, kolumnista BH-index portala. U razgovoru možete saznati nešto više o radu udruženja politologa BiH.

Sekcija za mlade udruženja građana “Multi” realizuje projekat serijala emisija”Heroji&Ulice” u suradnji sa Omladinskim kreativnim centrom (OKC), te pod pokroviteljstvom Opštine Centar Sarajevo i Skupštine Kantona Sarajevo. Generalni sponzor projekta je BH Telecom d.d.Medijski pokrovitelj projekta je Bh-index portal.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Željko Komšić otvoreno: “Ono što će uraditi Christian Schmidt ovisi od rezultata izbora, njegov potez će ići u tom pravcu”

- Njegov potez će ići u tom pravcu da pojača podjelu zemlje ili da odustane od tog plana -...

Možda vas zanima i ovo