Subota, 15 svibnja, 2021

Hiljade i hiljade eura: Evo koliki su honorari najvećih zvijezda regiona za Novogodišnju noć

Nemojte propustiti

Kako pišu srpski mediji, Svetlana Ražnatović – Ceca je ove godine najplaćenija.

Novogodišnja noć se bliži, a ove godine Beograd će biti centar provoda, budući da sve zvijezde sa domaće scene nastupaju upravo u srpskoj prestonici.

Naime, kako Informer prenosi, Ceca je ove godine najplaćenija.

– I ove godine najplaćenija je Ceca, koja će poslije novogodišnje tezge u jednom prestoničkom hotelu biti bogatija za čak 80.000 eura. Sa Cecom će nastupiti njen mlađi kolega Sloba Radanović, koji će te noći, u džep staviti 15.000 eura. U sam estradni vrh vinula se Maja Berović! Ona će za nastup u jednom klubu dobiti čak 60.000 eura – kaže izvor.

– Marija Šerifović i Aleksandra Prijović takođe mogu da se pohvale lijepim honorarima u Beogradu 31. decembra: Marija je ove godine ugovorila tezgu u prestonici za 45.000 eura, kao i Aleksandra, koja će pjevati za istu cifru – dodaje izvor.

Darko Lazić i Đani će uzeti iste količine novca i ti po 30.000 eura, pominjući da je Darku cijena porasla od saobraćajke, navodi izvor.

– Darko će pjevati u jednom restoranu zajedno sa Darom Bubamarom i Slađom Alegro, koje će zaraditi 10.000 eura manje od njega – priča sagovornik.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tuga u BiH: Danas dženaza 13-godišnjem dječaku Elvedinu

Dženaza namaz 13-godišnjem Elvedinu će se obaviti danas na groblju u Zastinju. Preminuo je trinaestogodišnji dječak Elvedin Omeragić iz Zastinja,...

Možda vas zanima i ovo