Subota, 4 prosinca, 2021

Hitno smijeniti pomoćnika ministra civilnih poslova BiH Sinišu Ilića

Nemojte propustiti

Očito je da se radi o nastavku izrugivanja građanima u čitavoj zemlji, a jedinom prikladnom mjerom smatramo smjene neodgovornih i bahatih dužnosnika, poručuju iz SDP-a BiH

Povodom snimaka u javnosti na kojima se vidi grubo kršenje mjera socijalne distance od strane pomoćnika ministra civilnih poslova Bosne i Hercegovine Siniše Ilića, Socijaldemokratska partija BiH traži njegovu hitnu smjenu.

Snimke nastale u Zvorniku sa očito još jednog u nizu ‘korona-derneka’ koje priređuju vladajuće strukture u BiH, pokazatelj su neodgovrnog odnosa vlasti prema građanima i sistemu koji predstavljaju.

Dok je potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović svojevremeno dao ostavku na poziciju zamjenika ministra civilnih poslova BiH zbog teškog stanja u državi, Stevandićevi kadrovi na ovoj funkciji se sada ismijavaju građanima u najtežim trenucima.

Očito je da se radi o nastavku izrugivanja građanima u čitavoj zemlji, a jedinom prikladnom mjerom smatramo smjene neodgovornih i bahatih dužnosnika, koji očito smatraju da su pravila i zakoni tu da bi ih građani provodili, a oni kršili.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo