Nedjelja, 19 rujna, 2021

Hoće li mlada ostaviti očevo prezime? Završeno šerijatsko vjenčanje Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića, slijedi ceremonija građanskog

Nemojte propustiti

Oko 250 zvanica prisustvovat će svečanosti u hotelu Evropa, a gosti će kako saznajemo prije ulaska u sale morati odložiti mobilne telefone.

Šerijatsko vjenčanje Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića je završeno u Begovoj džamiji.

Mladenci i zvanice sada će se uputiti prema hotelu Europa gdje će biti upriličena svečanost građanskog vjenčanja, kao i proslava svadbe.

Podsjetimo, turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan bio je mladin kum na šerijatskom vjenčanju, a bit će i na građanskom.

Kako smo ranije pisali, oko 250 zvanica prisustvovat će svečanosti u hotelu Evropa, a gosti će kako saznajemo prije ulaska u sale morati odložiti mobilne telefone.

Pozivnice su čipovane, odnosno niko ko nije na spisku zvanica ne može ući bez tih pozivnica koje su vjerovatno odabrane zbog zaštite privatnosti ali i sigurnosti mladenaca i gostiju.

 

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kako je jedna porodica napravila čudo usred Bosne: Njihov luksuzni dizajnerski namještaj postao je svjetski hit

Posebnost Artisan proizvoda, naglašavaju naši sugovornici, u ručnom je radu. Nakon što komad drveta izađe iz strojne obrade, sve...

Možda vas zanima i ovo