Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Horor u Prokuplju: Starac (68) pokušao silovati 10-godišnju djevojčicu, spasila je drugarica koja je alarmirala komšije

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Zbog pokušaja silovanja desetogodišnje djevojčice, policije je u Prokuplju uhapsila je Slobodana M. (68) iz ovog grada. Slobodan je, kako navodi policija, u svojoj kući u centru Prokuplja, nedaleko od Glavne pošte, pokušao da obljubi J. T. (10).

Iako Bojana Mitić, viši javni tužilac u Prokuplju, u cilju istrage nije željela da saopštava detalje o ovom slučaju, po nezvaničnim saznanjima Slobodan M. je šetajući glavnom prokupačkom ulicom oko 16.50, na prokupačkom šetalištu sreo desetogodišnju J. T. i njenu drugaricu J. A., koje su se vraćale iz škole, pišu Novosti.

– Slobodan je sa šetališta djevojčice pozvao svojoj kući. Pošto su one krenule sa njim jer su ga i odranije poznavale, uveo ih je u dvorište i zaključao kapiju, pri čemu je samo J. T. uveo u kuću, dok je J. A. ostala da stoji ispred vrata. Zaključavši je u kuću, Slobodan je djevojčicu počeo da dodiruje po tijelu dok je njena drugarica pozvala prvog komšiju koji je odmah reagovao i pozvao djevojčicinog dedu – navodi izvor Novosti upoznat sa čitavim događajem.

On je dodao da je djevojčica kod kuće odmah ispričala majci o čitavom događaju dok je komšija koji je pozvao djeda da je izbavi istovremeno alarmirao policiju. Policija je već istog dana oko 17.30 uhapsila nasilnika.

Sudija za prethodni postupak napasniku je odredio pritvor do 30 dana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo