Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Hrvatica koja je evakuisana iz kineskog Vuhana otkrila kako je živjeti u karantinu

Nemojte propustiti

Margita je došla iz žarišta epidemije koronavirusa, kineskog grada Vuhana i trenutno je u izolaciji u Francuskoj

Četiri hrvatska državljana, koji su u ponedjeljak iz Vuhana stigli u Francusku, smješteni su u izolaciju u hotelskom kompleksu kraj Marseja.

Margita je došla iz žarišta epidemije koronavirusa, kineskog grada Vuhana i trenutno je u izolaciji. Za Novu TV ispričala je kako se osjeća prvog dana, nakon što je smještena u Francuskoj.

– Srećno smo stigli u francuski karantin. Blizu smo Marseja u vojnoj bazi. Svako ima svoju sobu kako bi izbjegli kontakt sa ljudima što više. Imamo i parkić gdje možemo da se prošetamo. Preko ograde se ne može, zatvoreni smo, ali u ovdje unutar zone možemo slobodno šta god hoćemo. Jako paze na nas, hrane nas zdravo, pod budnim okom smo, mjerimo temperaturu dva puta dnevno, doktori su ovdje 24 sata, stalno nas pregledavju, krv, nos, grlo, sve konstantno. Nakon ovog karantina, kad stignemo kući bićemo potpuno sigurni i zdravi i živi i kompletno sigurni od virusa – napominje Margita.

Zahvalila je svima koji su omogućili hrvatskim građanima da dođu iz Kine.

– Mi smo presrećni i zahvalni zbog toga. Nas četvoro smo potpuno dobro, temperatura savršena. Potpuno smo zdravi. Ne dolazimo u Hrvatsku dok ne budemo sigurni da je sve u redu. Hvala ambasadi i svima što su nam to omogućili – izjavila je Margita.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo