Nedjelja, 1 listopada, 2023

Hrvatska na nogama nakon gostovanja Željka Komšića na HRT-u: “Njemu treba zabraniti ulazak u Hrvatsku. Sljedeći tjedan ćemo podnijeti inicijativu…”

Preporučeno

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, u emisiji “Nedjeljom u 2” na HRT-u komentirao je svoju izjavu da se Zagreb nikada neće pitati ni o jednom pitanju u BiH, pa ni o Izbornom zakonu.

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe komentirao je nedavno gostovanje Željka Komšića na HRT-u u emisiji voditelja Aleksandra Stankovića.

“Domovinski pokret će sljedeći tjedan pokrenuti inicijativu u Saboru, prema Ministarstvu vanjskih poslova i Vladi RH, da se Željko Komšić proglasi personom non grata u Hrvatskoj. Čovjek koji dolazi na nacionalnu televiziju u Hrvatskoj i govori da je Hrvatska bila agresor u BiH ne bi smio moći ući u Hrvatsku”, istaknuo je Mlinarić.

Upravo se čita:  Čampara o Dodiku i Čoviću: Postavljaju zahtjeve pred nas kao da smo maloumni. To neće proći, Trojka ne mora ni biti vlast

Podsjećamo, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, u emisiji “Nedjeljom u 2” na HRT-u komentirao je svoju izjavu da se Zagreb nikada neće pitati ni o jednom pitanju u BiH, pa ni o Izbornom zakonu.

“Je l’ vama ovdje u Hrvatskoj dosadilo da se petljate u naše poslove”, rekao je Komšić.

“Smatrate li da je to možda loše, nepristojno, nediplomatski? Stalno preko naše ograde, naše tarabe, našeg plota virite i govorite što će biti. To nije u redu”, dodao je. Istaknuo je da se Hrvatska našla u sličnoj situaciji kad je Orban rekao da je Hrvatska Mađarskoj oduzela more. “Ko s đavolom tikve sadi, uvijek mu se od glavu razbijaju”, kazao je Komšić.

Upravo se čita:  Nešić odgovorio Helezu koji je izjavio da “poteže bijelo”

“Niko ne misli da BiH može opstati bez ijednog naroda, ali pustite nas da sami rješavamo svoje probleme. Hrvati nisu ugroženi, to što nisu HDZ-ovi Hrvati to je njihova stvar”, rekao je Komšić.

Rekao je da dugo poznaje Milanovića. “Mi nikad nismo bili jarani, ne znam šta on misli pod tim. Neću više govoriti o njemu, bilo bi nepristojno u Hrvatskoj govoriti o njenom predsjedniku”, dodao je.

Upravo se čita:  Delegacija Vlade FBiH s predstavnicima Svjetske banke

Smatra da Milanović koristi BiH za obračun s Plenkovićem. “Plenković jako dobro stoji u Bruxellesu, on može pokrenuti Bruxelles, a za nas u BiH više štete ima ono što radi Plenković i HDZ nego što izjavljuje Milanović. Plenković radi, ovaj priča”, rekao je Komšić.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo