Srijeda, 22 ožujka, 2023

Hrvatski državljanin (25) preko granice pokušao prenijeti 30 ampula koje su zabranjene u sportu

Nemojte propustiti

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, dana 12. marta, u 10.15 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski i carinski službenici su kontrolirali osobni automobil (njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka) i vozača (državljanin Republike Hrvatske) u dobi od 25.

Pritom je u putnoj torbi vozača nađeno i oduzeto 6 kutija sa ukupno 30 ampula testosterona, koje se nalaze na listi tvari zabranjenih u sportu, a koje je isti kupio u ljekarni na području Bosne i Hercegovine i pokušao prenijeti preko graničnog prijelaza.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, navodi u objavi Policijska uprava brodsko posavska.

Interesantno za vas

Izdvajamo

U Hrvatskoj optužena dvojica policajaca da su kriminalcima iz BiH, Srbije i Crne Gore za novak dojavljivali ‘potjernice’ i omogućili boravak u EU

Nezakonitosti su se događale od sredine 2019. do juna 2022. Protiv dvojice hrvatskih graničnih policajaca podignuta je optužnica zbog sumnje...

Možda vas zanima i ovo