Utorak, 27 srpnja, 2021

Hrvatski mediji: Milanović nije u posjeti Bosni i Hercegovini, nego Herceg-Bosni

Nemojte propustiti

Trodnevnu posjetu BiH, hrvatski predsjednik završit će u Livnu u kojem će se susresti s livanjskim gradonačelnikom i predsjednikom kantonalne vlade.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović boravit će danas, zadnjeg dana posjeta Bosni i Hercegovini, u Tomislavgradu i Livnu gdje će se sastati s predstavnicima lokalnih vlasti te obići Franjevački samostan i Muzej Tomislavgrada.

Prema ranijoj najavi iz Ureda hrvatskog predsjednika, Milanović će najprije posjetiti Tomislavgrad gdje će se sastati s općinskim načelnikom i predsjednikom Vlade Kantona 10. Uz to, posjetit će Franjevački samostan i Muzej Tomislavgrada u kojem će razgledati remek djela Vlahe Bukovca i samostansku knjižnicu.

Trodnevnu posjetu BiH, hrvatski predsjednik završit će u Livnu u kojem će se susresti s livanjskim gradonačelnikom i predsjednikom kantonalne vlade.

Inače, hrvatski je predsjednik ovih dana podigao mnogo prašine zbog svoje posjete Bosni i Hercegovini koju je hrvatski portal index.hr okarakterizirao kao “posjet ne BiH, nego Herceg Bosni”.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nastavio je jučer sa nizom izjava koje, u najmanju ruku, vrijeđaju BiH. Od sapuna do parfema, pa do – pretposljednje rupe na svirali, predsjednik Hrvatske pod konstantnom opaskom da se ne želi miješati u “unutarnja pitanja BiH” ipak to koristeći svaku priliku koja mu se nudi itekako čini.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo