Utorak, 27 srpnja, 2021

Hrvatski reprezentativac: “Jedva sam izbjegao smrt u Ankari”

Nemojte propustiti

Teroristički napad u Ankari u kojemu je poginulo najmanje 95 ljudi, a ozlijeđeno njih 250, umalo je bio koban za hrvatskog košarkaškog reprezentativca Marka Tomasa koji od ove sezone igra za momčad TED Ankara Koleji.

Za vrijeme bombaškog napada, Tomas se nalazio tek 50 metara od mjesta napada. Dvorana za trening košarkaša Ankare u neposrednoj je blizini glavnog željezničkog kolodvora na kojemu je ubijeno gotovo stotinu ljudi.

“Detonacija je bila strašna, svi smo protrnuli. Čuli smo sirene hitne pomoći i stravične krikove. Trening je prekinut, svi su u panici počeli telefonirati obiteljima i javiti da smo dobro prošli. Bili smo prestavljeni”, kazao je Marko Tomas za 24 sata.

“Kad smo izašli iz dvorane, nismo vidjeli stravične prizore, ali je buka sirena bila zaglušujuća. Vidjeli smo policiju s dugim cijevima na ulicama. Samo smo čekali da što prije odemo. Morali smo izaći na staržnji izlaz. Još sam u šoku, ali sam sretan što sam uspio preživjeti stravičan masakr”, dodao je Tomas.

Hrvatski reprezentativac i njegova turska momčad morali su u subotu doći na trening sat i pol ranije zbog najavljenog prosvjeda sindikata i nevladinih organizacija.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo