Četvrtak, 20 siječnja, 2022

HSP BiH traži ispriku od SDP-a BiH i Benjamine Karić

Nemojte propustiti

– Gradonačelnica Sarajeva koja kao socijaldemokrat bi trebala njegovati multietničke vrijednosti, pokazala se kao netko tko zaista nije dorastao dužnosti koju obavlja – navode iz HSP-a

HSP BiH žestoko osuđuje izjavu Gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić, koja prijetnje smrću katoličkoj obitelji a koje su motivirane vjerskom mržnjom, te izjave koje dolaze baš u vrijeme priprava za božićne blagdane, umjesto da osudi i da potporu toj obitelji, Gradonačelnica Sarajeva ih relativizira i poistovjećuje sa nedavnim izjavama predsjednika Republike Hrvatske.

HSP BiH ima jasan stav o genocidu u Srebrenici i tu za nas nema dileme.

Gradonačelnica Sarajeva koja kao socijaldemokrat bi trebala njegovati multietničke vrijednosti, pokazala se kao netko tko zaista nije dorastao dužnosti koju obavlja.

Hrvatska stranka prava BiH, traži od Benjamine Karić kojoj ovo nije prvi put kako svojim jednostranim i neodgovornim potezima izaziva međunacionalnu mržnju a sve to pod krinkom lažne socijaldemokracije, žurnu ispriku za ovu svoju suludu izjavu te ispriku od SDP BiH koji su je instalirali na ovu poziciju.

 

Više s weba

Izdvajamo

CIK će opet od Ministarstva finansija BiH tražiti novac za izbore

Centralna izborna komisija BiH ovim putem želi informirati javnost u Bosni i Hercegovini da Ministarstvo finansija i trezora BiH...

Možda vas zanima i ovo