Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Htjela je povećati zadnjicu, ali silikoni su joj uništili tijelo i karijeru

Nemojte propustiti

Kako bi postala uspješni plus model, Aniva je željela postati oblija pa se ‘navukla’ na ilegalni silikon u injekcijama. Zbog njega ima bolove te izgleda nakaradno

Puna i prćasta stražnjica ideal je ženske ljepote današnjice, a naročito je tražena u svijetu plus size modela, poznatih po njihovim oblinama. Model Anivia Cruz Dilworth zbog svog je posla odlučila napraviti sve kako bi izgledala “oblije”, pa je tako posegnula i za silikonom s crnog tržišta. Injekciju po injekciju, postala je ovisna, a danas shvaća da ju je to dovelo do uništenja vlastitog tijela, piše Huffington Post.

Uz velike zdravstvene probleme koje joj je njezina ovisnost o silikonima donijela, Aniva je imala problema i sa zakonom zbog nabavke i raspačavanja ilegalnih silikonskih injekcija. Danas trpi psihičku i fizičku bol, a za pomoć se obratila terapeutkinji Iyanli Vazant.

Mislila je kako će povećanje stražnjice rezultirati većom traženosti u svijetu modelinga, no upravo to joj je uništilo karijeru.

– Počela sam s injekcijama silikona u guzu. Nisam mogla održati svoju tjelesnu težinu, a kako sam ja mršavila, stražnjica je postajala sve veća, pa i nakaradna. Uskoro nisam mogla stati u odjeću – rekla je Aniva.

Zbog silikona joj je tkivo stražnjice postalo ožiljkasto, ali i trajno natečeno. Obujam njezinih bokova danas iznosi 120 cm. Zbog bolova ne može spavati više od pet sati u komadu, teško joj je sjediti, a liječnici su joj rekli kako su joj živci trajno oštećeni.

961ba5ff19a24375ac7d70613779d73b

– Bol je neizdrživa, a pomoći nema. Nikad se više neću osjećati 100 posto normalno i sada to moram prihvatiti – kaže Aniva koja je samo jedna u nizu žrtvava šarlatanskih liječnika, koji jamče čudotvorne rezultate jeftinijim, ilegalnim proizvodima.

Upravo jer je sve ilegalno, pacijentice se nemaju kome požaliti makar bile iznimno unakažene.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo