Subota, 27 studenoga, 2021

Htjela poboljšati karijeru i ugradila opasne silikone koji su joj upropastili život: Ubit će me! (Foto)

Nemojte propustiti

I prije operacije je imala velike grudi
I prije operacije je imala velike grudi

Elizabeth Starr (43) su ugradili posebne implantante za koje se ispostavilo da su ilegalni. Ima brojne zdrastvene probleme, no ne pristaje na operaciju uklanjanja

Pornoglumica Elizabeth Starr (43) prije 15 godina je bila na plastičnoj operaciji kako bi povećala grudi, a sada kaže kako su joj grudi veličine O uništile život. Implantante je ugradila kako bi poboljšala svoju karijeru, a liječnici su joj stavili posebne silikone, koji su inače zabranjeni.

Daily Mail javlja kako su joj sada liječnici preporučili da odstrani grudi, jer joj ugrožavaju život.

No, glumica ističe kako je dosad bila na ukupno 63 plastične operacije te si ne može priuštiti više niti jednu, jer bi joj modrice i infekcije uništile karijeru.

– Bila sam žrtva eksperimenta te plaćam veliku cijenu za to još dan danas. Prije 15 godina sam bila uvjerena kako će mi povećanje grudi poboljšati karijeru, a imala sam i porodicu koju sam morala uzdržavati – ispričala je Elizabeth. Dodaje kako danas razmišlja samo o tome da će je plastične operacije koštati života.

Silikoni joj rastu od 1999. godine

Objasnila je da su joj liječnici u grudi operacijom “ugradili” posebne silikone zbog kojih joj grudi iz godine u godinu sve više rastu. Već u vrijeme operacije imala je F košarice, a grudi joj rastu neprestano od 1999. godine.

elizabethsada

Elizabeth Starr kaže kako strahuje da joj liječnici više nikada neće moći spasiti tijelo da bude kao nekada. Ističe kako su joj lagali te su joj rekli da je takav tip operacije legalan, a na kraju se ispostavilo da je upravo suprotno.

– Daljnjim operacijama bi si mogla još više narušiti zdravlje jer mi zbog veličine grudi krv ne cirkulira normalno, a u tom bi mi slučaju mogao nastati ugrušak – kaže glumica. Ispričala je i da su joj postale teške svakodnevne aktivnosti poput oblačenja odjeće i tuširanja, jer joj se tijelo potpuno deformiralo zbog grudi.

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo