Srijeda, 6 srpnja, 2022

Hurem se ugojila – Obustavljeno snimanje popularne serije jer glavna glumica ne može stati u kostim

Nemojte propustiti

Popularna glumica iz turske serije ‘Sulejman Veličanstveni’, Meryem Uzerli, znatno se ugojila zbog čega će morati da plati penale u iznosu od 20.000 eura

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Snimanje turske serije ‘Sulejman Veličanstveni’ obustavljeno je zbog toga što se glumica Meryem Uzerli ugojila.

Glumica koja je postala zvijezda zahvaljujući ulozi sultanije Hurem se u toku praznika ugojila čak deset kilograma, te po povratku na snimanje nije mogla da uđe u kostime koji su sašiveni za nju.

Kako je izrada kostima izuzetno zahtjevan posao, ali i skup, producenti su odlučili da naprave pauzu u snimanju dok glumica ne skine višak kilograma i povrati staru liniju, nakon čega će moći da uđe u kostime koji su pravljeni po njenoj mjeri.

No, Meryem neće proći bez kazne. Naime, ona je potpisala ugovor u kojem stoji da se u toku snimanja serije ne smije ugojiti, te će tako morati da plati penale od 20.000 eura, a glumici će od honorara biti oduzeta i određena suma novca zbog toga što snimanje serije kasni od planiranog.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dragan Čović odustaje od kandidature: Borjana Krišto ide u utrku za Predsjedništvo BiH

Sastanak članova najužeg predsjedništva HDZ-a još traje, a na ovom sastanku bi se trebala donijeti odluka o kandidatskim listama...

Možda vas zanima i ovo