Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

I Aca Lukas branio mladog Sadika Hasanovića, koji je izložen neviđenom linču u Srbiji: “Imamo mi mnogo gorih… Dečko to uopšte nije zaslužio”

Nemojte propustiti

– Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pjesme nije pjevao za vrijeme takmičenja – rekao je Lukas.

Nakon što su mediji u Srbiji proglasili mladog Sadika Hasanovića, pjevača takmičenja “Zvezde Granda” “mrziteljem Srba koji pjeva pjesme a u kojima se poziva na klanje”, u njegovu odbranu dijelom je stao Aca Lukas.

Nekadašnji član žirija oivog takmičenja, Lukas je na svoj način prokomentirao sve o čemu bruje mediji u regionu posljednjih dana.

– Imamo mi mnogo gorih koji su prije njega pjevali o tim temama, a niko prstom nije mrdnuo. Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pjesme nije pjevao za vrijeme takmičenja – rekao je Lukas.

Podsjetimo, Sadik je nakon finala ovog takmičenja izložen neviđenim udarima medija na njega i njegovu porodicu i zbog fotografije s Naserom Orićem, ratnim komandantom Srebrenice te zbog navodnih snimaka na kojima s ocem poziva na klanje Srba.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Bh. građani jedva sastavljaju kraj s krajem: “Kupujemo po dvije paprike i dva paradajza”

“Prestali smo kupovati neke namirnice. Smanjili smo kupovinu mesa i slatkog. Čovjek gleda da kupuje ono što mora”, govori...

Možda vas zanima i ovo