Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

I Aca Lukas branio mladog Sadika Hasanovića, koji je izložen neviđenom linču u Srbiji: “Imamo mi mnogo gorih… Dečko to uopšte nije zaslužio”

Nemojte propustiti

– Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pjesme nije pjevao za vrijeme takmičenja – rekao je Lukas.

Nakon što su mediji u Srbiji proglasili mladog Sadika Hasanovića, pjevača takmičenja “Zvezde Granda” “mrziteljem Srba koji pjeva pjesme a u kojima se poziva na klanje”, u njegovu odbranu dijelom je stao Aca Lukas.

Nekadašnji član žirija oivog takmičenja, Lukas je na svoj način prokomentirao sve o čemu bruje mediji u regionu posljednjih dana.

– Imamo mi mnogo gorih koji su prije njega pjevali o tim temama, a niko prstom nije mrdnuo. Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pjesme nije pjevao za vrijeme takmičenja – rekao je Lukas.

Podsjetimo, Sadik je nakon finala ovog takmičenja izložen neviđenim udarima medija na njega i njegovu porodicu i zbog fotografije s Naserom Orićem, ratnim komandantom Srebrenice te zbog navodnih snimaka na kojima s ocem poziva na klanje Srba.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo