Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

I SDA pozvala građane na proteste, Bakir Izetbegović najavio vanredno obraćanje

Nemojte propustiti

Kako je najavljeno predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović danas će u 14:00 sati održati vanrednu konferenciju za medije u prostorijama Stranke.

I Stranka demokratske akcije pozivala je građane da se masovnim okupljanjem ispred zgrade OHR-a u Sarajevu suprotstave najavljenim odlukama Visokog predstavnika o izmjeni Ustava FBiH i Izbornog zakona BiH.

Također, kako je najavljeno predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović danas će u 14:00 sati održati vanrednu konferenciju za medije u prostorijama Stranke.

Podsjetimo, u Sarajevu će danas biti održani protesti građana protiv najavljene odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta da izmijeni Izborni zakon BiH i Ustav Federacije BiH. Protesti su zakazani u 19 sati ispred zgrade OHR-a, a na njih su pozvali SDP, Demokratska fronta, Dervo Sejdić, Građanski savez, PDA, Naša stranka i drugi.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo