Subota, 4 prosinca, 2021

I Zmajevi i Super orlovi nadaju se pobjedi u predstojećem susretu

Nemojte propustiti

zmajeviargentinazajednicka

Sead Kolašinac i Asmir Begović danas proslavljaju rođendane. Asmir 27, a Kolašinac 21. Kao što je već poznato sutra se igra ključna utakmica protiv Nigerije. Kolašinac je komentirajući svoju rođendansku želju kazao:

– Da pobijedimo ove dvije utakmice, bio bi mi najdraži rođendanski poklon. Ništa bolje ne bih mogao ni zamisliti – kazao je Kolašinac za službenu stranicu NSBiH.

– Utakmica je važna kao i druge, a mi ako odigramo kao protiv Argentine imamo šansu da pobijedimo. Mislim da će oni imati veći pritisak – kazao je Kolašinac.

S druge strane, izbornik Nigerije, Stephen Keshi uoči utakmice s BiH opisao je Nigerijce kao ljude koji su nestrpljivi i koji uvijek žele pobijediti.

– Nigerijci nikada nisu zadovoljni i uvijek će vas kritizirati, ali ja se nisam dao pomesti. Odmah nakon Irana počeo sam spremati momke za utakmicu s BiH i sigurno je da ćemo dati sve od sebe – kaže Keshi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo