Subota, 25 rujna, 2021

Ide očevim stopama: Gorica Dodik zastavu Bosne i Hercegovine i Armije BiH nazvala s****m, pa poručila da je ponosna na sebe i da nikoga ne mrzi

Nemojte propustiti

Ovakav njen komentar izavao je prilično žučnu raspravu u komentarima ispod objave. Jedni su je “ukivali u zvijezde”, drugi psovali, a značajan broj onih koji su osjetili da prokomentarišu ovakvu objavu ju je naprosto podsjetilo da i dalje živi u BiH.

Da iver ne pada daleko od klade dokaz su lider SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i njegova kćerka Gorica Dodik. Poruka koju je na Twitteru ostavila Gorica, a u kojoj jedan od simbola države BiH, njenu zastavu naziva s…em predstavlja možda i vrhunac njenog licemjerja, s obzirom da joj otac platu zarađuje pod tom zastavom.

-Na blok idu svi koji vrijeđaju u komentarima, oni sa BiH zastavom na profilu, zastavom Armije BiH i ostalim sr…ma. Pogotovo ovi što me ne prate, a stalno ostavljaju komentare, napisala je Gorica Dodik.

Sasvim očekivano, ovakav njen komentar izavao je prilično žučnu raspravu u komentarima ispod objave. Jedni su je “ukivali u zvijezde”, drugi psovali, a značajan broj onih koji su osjetili da prokomentarišu ovakvu objavu ju je naprosto podsjetilo da i dalje živi u BiH.

Potom se ponovo oglasila Gorica Dodik i u novoj objavi na Titteru tvrdila ” da nikoga ne mrzi”.

-Pogriješila sam kada sam u jednom tvitu napisala da vam kao narodu zavidim na slozi. Ovo se ne zove sloga, ovo je NASILNI EKSTREMIZAM! Ujedino sam ponosna na samu sebe zbog toga što me ni vaš ekstremizam i uvrede nisu natjerale da vas mrzim, napisala je Gorica.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Aleksandar Vulin: Za rat dovoljna jedna budala

“Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete”, kazao je Vulin. Ministar unutrašnjih poslova...

Možda vas zanima i ovo