Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Identifikovan muškarac koji je pronađen u Savi sa ciglama oko nogu

Nemojte propustiti

Foto: Telegraf

Beogradska kriminalistička policija identifikovala je tijelo koje je u utorak oko 18 časova sa betonskim ciglama oko nogu i selotejpom preko očiju, isplivalo kod Ostružničkog mosta, nedaleko od Beograda. Riječ je o Džemšiju Demiriju (34) iz Bujanovca.

Džemši je, prema prvim procjenama stručnjaka Instituta za sudsku medicinu, proveo u vodi između 10 i 14 dana, pa se pretpostavlja da je neposredno prije toga pretučen. Ovaj Bujanovčanin nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu.

Kako se saznaje, Džemši Demiri je od ranije poznat policiji zbog krađa i obijanja vozila, pišu Večernje novosti.

– Njegov nestanak nije bio prijavljen. U ovom trenutku pokušavamo da utvrdimo gdje je posljednji put viđen živ. Najvjerovatnije je da se zločin nije ni dogodio u Beogradu, niti u okolini – rečeno je iz policije.

Gdje je tijelo bačeno teško je utvrditi i zbog obilnih kiša i poplava od kojih su u prethodnom periodu porasli vodostaji rijeka.

U ovom trenutku policija pokušava da pronađe Džemšijevu rodbinu. Istraga je u toku, pišu Novosti.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Džemši je pretučen a zatim bačen u vodu. Još se utvrđuje da li je bio živ kada je bačen, ili se udavio, ali je pretpostavka da je davao znake života i da je razlog smrti – utapanje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo