Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Idućeg mjeseca u Europi kreće prodaja prvog ‘zakrivljenog’ LG pametnog telefona

Nemojte propustiti

LG_G_FLEX_03-640x492
LG G flex

Model nazvan G Flex, objavila je kompanija na svojim službenim web stranicama od veljače će se početi prodavati na europskom tržištu, nakon što je do sada bio dostupan jedino u Aziji.

Prema objavi, LG G Flex će se prodavati u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Švedskoj, Austriji, ali “i u još nekim zemljama”, mada nije precizirano u kojima.

Trenutačno je ovaj model pametnog telefona dostupan u Koreji, Hong Kongu i Singapuru, gdje se, ovisno o inačici, prodavao po cijeni od 1088, odnosno 870 američkih dolara. Što se tiče ostatka svijeta, LG je objavio kako će se na američkom tržištu G Flex pojaviti u prvom tromjesečju ove godine.

Inače, riječ je o smartphoneu koji je, kako tvrdi LG, prvi u svijetu kreiran tako da ergonomski odgovara “linijama ljudskog lica”, stoga “zaobljenost” nije slučajno odabrana.

Ima šest inčni zaslon (P-OLED), zaštitni premaz na kućištu koji ga štiti od ogrebotina i potencijalnih manjih oštećenja, tu su i značajke kao što su QTheatre, Dual Window, Swing Lockscreen koji je dizajniran upravo za zakrivljeni zaslon i još podosta toga…

Cijena za europsko tržište još uvijek nije objavljena.

(Zimo.co)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo