Srijeda, 12 svibnja, 2021

Ifet Feraget: Imamo apsolutno sve dokaze o slučaju Dženan Memić! Ova dva slučaja će promijeniti političku slika BiH

Nemojte propustiti

– Ova dva slučaja će promjeniti političku sliku ove zemlje, u smislu da nam trebaju političari koji će štititi pravo na život svakog čovjeka. Ali i novinari koji to razumiju – naveo je Feraget.

Ifet Feraget, advokat porodice ubijenog Dženana Memića izjavio je kako ima puno povjerenje u državno tužilaštvo i tužioce, prenosi Facebook stranica “Grupa za Davida”.

– Ja imam povjerenje u državno tužilaštvo i tužioce. Nije humano povezivati ove slučajeve s bilo kojim drugim. Ova dva slučaja su posebna, imamo apsolutno sve dokaze. Dokaza ima više nego dovoljno i očekujem brži tempo.

Ova dva slučaja će promjeniti političku sliku ove zemlje, u smislu da nam trebaju političari koji će štititi pravo na život svakog čovjeka. Ali i novinari koji to razumiju, naveo je Feraget.

Podsjetimo, nakon pokretanje istrage za ubistvo Dženana Memića i pokretanja procesa s mrtve tačke, državno Tužilaštvo na čelu s Gordanom Tadić postalo je meta bjesomučnih napada određenih medijskih struktura povezanih s paraobavještajnim podzemljem u BiH, a zbog atmosfe linča koju ovi krugovi nastoje kreirati, pismom se jučer javnosti obratila i glavna tužiteljica Tadić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo