Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Igor Vukojević ponovo u Sarajevu za Novu godinu

Nemojte propustiti

Dok pjesme konačno ne ugledaju svjetlo dana, Igor će intenzivno nastupati sa svojim bendom, a nekoliko gostovanja je planirano i u glavnom gradu BiH.

Posljednja dva mjeseca Igor Vukojević je vrijedno radio na novim pjesmama, koje će uskoro predstaviti publici širom regiona. Dok pjesme konačno ne ugledaju svjetlo dana, Igor će intenzivno nastupati sa svojim bendom, a nekoliko gostovanja je planirano i u glavnom gradu BiH. Već u petak, 8. novembra Vukojević će prvi put nastupiti u popularnom klubu Aquarius Vils.

Foto: Danijel Manja

– Ovo će biti debitantski nastup pred publikom u ovom klubu, koja je, kako su nam kolege rekle, posebno probirljiva. Za ovu priliku smo pripremili specijalan repertoar koji će se sigurno svidjeti gostima u poznatom sarajevskom okupljalištu. Kada su u pitanju nastupi u glavnom gradu BiH, i ovu Novu godinu sviramo u Bečkoj kafani hotela Europa. Prošle godine smo napravili odličan provod za sve prisutne goste iz cijelog regiona, i rado smo prihvatili ponudu da i u 2020. godinu uđemo sa posjetiocima divnog hotela u Sarajevu – kaže Vukojević.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Prva zvanična prognoza za ljeto i upozorenje; Meteorolog Nedim Sladić tvrdi: Mogli bismo se i zaželjeti, glavnina poremećaja daleko je od juga

Zvanični sezonski pregled ljeta prokomentarisao je meteorolog Nove BiH, Nedim Sladić, kaže da bismo ovog ljeta mogli poželjeti padavine. Meteorološki...

Možda vas zanima i ovo