Petak, 25 lipnja, 2021

Igor Vukojević zadovoljan duetom: “Srce ne pita” je osvojio i novu publiku, muzika nema granice

Nemojte propustiti

Duet „Srce ne pita”, koji je Igor Vukojević snimio sa atraktivnom hrvatskom pjevačicom Žanamari Perčić, za manje od mjesec dana je osvojio simpatije publike u regionu.

Moderna pop balada o snazi zabranjene ljubavi brzo je našla put do publike i Igor, ali i Žanamari, redovno je izvode na nastupima, na zahtjev publike.

– Numera „Srce ne pita“ je osvojila novu publiku za mene, a po radio i TV programima je jako zastupljena, sviđa se gotovo svima… Prezadovoljni smo i Žana i ja. Publika u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori je super prihvatila pjesmu. Pored medija, pušta se i u klubovima, sviraju je bendovi. Ta pjesma već živi neki svoj život. Pjesma još nije puštena u Srbiji, jer čekamo dogovore sa diskografskom kućom – kaže Vukojević.

Ovim duetom pjevač najavljuje svoj novi album koji bi trebao biti album prvijenac na hrvatskom tržištu, a izdavač će biti “Croatia Records”.

– Potrudit ćemo se da CD bude dostupan svuda. Muzika nema granice – nastavlja naš pjevač.

Za Dan žena Igor je na društvenim mrežama objavio seriju novih fotografija za koje je dobio samo riječi hvale.

– Moj novi fotograf je jedan talentovani mladi čovjek koji se zove Danijel Manja. Imamo mnogo toga u planu, nadam se da će vam se svidjeti i naši budući radovi. Moj imidž je uglavnom kreirala supruga Dragana. Neka svako radi šta zna. Ja ću, u to ime, pisati pjesme, svirati i pjevati – konstatuje Vukojević.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo