Utorak, 22 lipnja, 2021

Igra u skladištu završila kobno: 19-godišnjak teško ranio maloljetnicu

Nemojte propustiti

Crnogorska policija je uhapsila 19-ogodišnjeg A.K. iz Bijelog Polja zbog sumnje da je pokušao da ubije maloljetnu sugrađanku S.N.

skladište1Policija sumnja da je A.K. sinoć oko 21 čas iz vatrenog oružja teško ranio S.N. /17/ u kancelariji firme u bjelopoljskom naselju Kruševo.

Osumnjičeni je nakon toga prevezao S.N. u bolnicu u Bijelom Polju, a dežurni ljekar je obavijestio policiju da je primljena osoba sa povredom od vatrenog oružja.

Specijalista hirurgije dr Edin Lamežević, koji je odmah po zbrinjavanju u uradio operaciju, kaže da je djevojka zadobila prostrelnu ranu lijevog grudnog koša, i da je to rana koja je opasna po život. Ubrzo je operisana i izvađen joj je metak.

“Djevojka se nalazi van životne opasnosti i postoperativni postupak teče svojim tokom”, kazao je dr Lamežević.

“Policija je, odmah po obavještenju, preduzela mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, koje su sinoć veoma brzo rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode A.K”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je pokušavala da utvrdi šta se sinoć dogodilo u magacinu u Kruševu, a ne isključuje se i mogućnost da je djevojka ranjena u igri dvoje mladih.

“Ispaljen je samo jedan metak. Motiv se još utvrđuje, kao i okolnosti koje su dovele do ranjavanja. Događaju nije prethodila svađa između njih”, rečeno je u policiji.

Izvor: Srna

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo