Utorak, 15 lipnja, 2021

Ilma Karahmet specijalna gošća na koncertu Doris Dragović

Nemojte propustiti

Doris Dragović i Ilma Karahmet
Doris Dragović i Ilma Karahmet

Kao specijalna gošća na koncertu Doris Dragović u Beogradu, nastupit će mlada, talentovana učesnica X Factora, Ilma Karahmet koja je na samom početku osvojila brojna srca publike.

Do susreta Doris Dragovići i Ilme došlo je na tonskoj probi X Factora. Doris Dragović je ranije slučajno čula Ilmino izvođenje pjesme Zorice Kondže “Ima jedan svijet” koje ju je oduševilo. Ispostavilo se da je poštovanje obostrano jer je Ilmi Doris jedna od pjevačica kojima se divi i čije pjesme zna od malena.

U vrlo emotivnom susretu, Doris je lično pitala Ilmu da nastupi na njenom koncertu što je ovu talentovanu djevojčicu ostavilo bez teksta i izazvalo ogromno iznenađenje koje nije mogla da prikrije, piše Naxi.rs.

– Doris Dragović je jedan veliki estradni umjetnik. Bilo mi je zadovoljstvo što sam uopšte stajala pored nje i što sam je upoznala. Jako mi je drago što sam dobila poziv da učestvujem u Areni jer će ovo biti moj prvi susret sa Arenom – rekla je Ilma Karahmet po pozivu i dodala – Kada me je Doris pitala da li želim da pjevam sa njom, nisam mogla da vjerujem da se to dešava. Odmah sam otrčala i rekla tati. Ovo je za mene ogromno iznenađenje. Od pjesama Doris Dragović najupečatljivija mi je Marija Magdalena sa kojom sam čak pobijedila na jednom takmičenju prije par godina. Ko zna, možda se desi da nešto zajedno snimimo. To mi je velika želja.

(24sata.info)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo