Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Ima temperaturu i kašlje: Papa Franjo se testirao na koronavirus

Nemojte propustiti

Papa Franjo je otkazao i neke audijencije idućih dana kako bi se oporavio, na jednu misu je uspio doći, no onda je opet otkazao neke događaje. Kako mu se stanje nije poboljšavalo, za svaki slučaj se testirao i na koronavirus.

Papa Franjo već nekoliko dana je prehlađen, a s obzirom na to da se prije pet dana rukovao i grlio s ljudima na Trgu svetog Petra, mnogi su se pitali šta mu je.

S obzirom na to da mu prehlada ne prolazi već danima, ima temperaturu i kašlje, i on je napravio test na koronavirus – COVID-19, a rezultat je negativan, objavio je Il Messaggero.

Papin glasnogovornik nije želio komentirati ovu vijest, prenosi Guardian.

Kako podsjeća Index.hr, papa je tokom mise prije pet dana kašljao i šmrcao, a nakon toga se i ljubio i rukovao s desecima ljudi na Trgu svetog Petra u znak solidarnosti sa svima koji su zaraženi koronavirusom.

Utvrđeno je da je imao i temperaturu. Otkazao je neke audijencije idućih dana kako bi se oporavio, na jednu misu je uspio doći, no onda je opet otkazao neke događaje. Kako mu se stanje nije poboljšavalo, za svaki slučaj se testirao i na koronavirus.

83-godišnji Papa, rođen u Argentini, ima teškoća s plućima i kukom, no vrlo rijetko otkazuje zakazane susrete.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir prošao pola Evrope pa doživio neugodnost u Kozarskoj Dubici: Policajci mu zaplijenili automobil jer je navodno bio na Interpolovoj listi

Terzići su, kako tvrde, stupili u kontakt s danskom policijom, čiji su pripadnici nakon kratke provjere na engleskom jeziku...

Možda vas zanima i ovo