Subota, 17 travnja, 2021

“Imam tri smrtna slučaja u porodici, majka mi je na respiratoru, ali mi moramo raditi…”

Nemojte propustiti

Predstavnica kozmetičara i frizera u Republici Srpskoj Radmila Banjac obratila se nakon održanog sastanka s predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović i premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem. Apelovala je da ih puste da rade, jer moraju od nečega živjeti.

– Pridržavamo se svih mjera. Naš osnovni zahtjev je – pustite nas samo da radimo. Svakako radimo jedan na jedan s našim klijentima, oni zakazuju termine. Frizerski saloni nisu ni u evidencijama inspekcija. Mogu samo reći da imam tri smrtna slučaja u porodici, majka mi je na respiratoru tako da ja vrlo dobro znam koliko je ozbiljna situacija. Ali ako ne radimo, ne možemo im ništa kupiti niti pomoći, kazala je Banjac.

Premijer RS-a Radovan Višković kazao je, kako prenosi N1, kako bi nakon ovih sedam dana, frizeri i kozmetičari mogli početi s radom. Ipak, nije mogao reći da li će ove mjere zabrane rada biti produžene još sedam dana za ostale sektore.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo