Subota, 4 veljače, 2023

“Imao je probleme od smrti majke, liječio se”: Učenik koji je izmakao stolicu učiteljici pokušao da se ubije, otac progovorio o njegovom stanju

Nemojte propustiti

– Prije odluke o isključenju iz škole donio sam medicinsku dokumentaciju da se dijete leči i da ne prave nagle poteze – rekao je dječakov otac.

Otac dječaka iz Trstenika koji je pokušao da se ubije, otkrio je da je njegov sin N.Ž. (17) živ i da se i dalje nalazi u bolnici u Kruševcu.

Kako dječakov otac Vladan kaže, niko mu o stanju sina nije dao bilo kakve podatke, ali je njegova pravnica dobila informaciju da će dječak preživjeti.

– Moja pravnica je zvala bolnicu u Nišu i rekli su da će dijete da preživi i od tada sam se ja malo smirio – rekao je Vladan za Telegraf.rs.

On ističe da mu je sada najbitnije da njegov sin bude dobro i da ga puste iz bolnice.

Vladan dodaje da je maloljetnik imao psihičkih problema i da se liječio prije, i u trenutku incidenta.

– Imao je psihičke probleme od smrti majke i liječio se. Nikad nije pravio ništa do sad. Bio je vrlo dobar đak u školi. U problematičnom trenutku dijete se liječilo, kao i prije toga. Prije odluke o isključenju iz škole donio sam medicinsku dokumentaciju da se dijete leči i da ne prave nagle poteze – rekao je Vladan.

Podsjećamo, otac maloljetnika (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo.

Interesantno za vas

Izdvajamo

FIPA kojom upravlja Milica Marković potpuno podbacila: Veliki pad stranih investicija!

I dok strane investicije bilježe ozbiljan pad, FIPA se ponovo pohvalila aktivnostima na Fejsbuku. Direktne strane investicije u BiH periodu...

Možda vas zanima i ovo