Nedjelja, 3 ožujka, 2024

“Imao je probleme od smrti majke, liječio se”: Učenik koji je izmakao stolicu učiteljici pokušao da se ubije, otac progovorio o njegovom stanju

Preporučeno

– Prije odluke o isključenju iz škole donio sam medicinsku dokumentaciju da se dijete leči i da ne prave nagle poteze – rekao je dječakov otac.

Otac dječaka iz Trstenika koji je pokušao da se ubije, otkrio je da je njegov sin N.Ž. (17) živ i da se i dalje nalazi u bolnici u Kruševcu.

Kako dječakov otac Vladan kaže, niko mu o stanju sina nije dao bilo kakve podatke, ali je njegova pravnica dobila informaciju da će dječak preživjeti.

Upravo se čita:  Policajci ušli u kuću u Novom Sadu u kojoj su ubijena djeca: Obistinile se crne slutnje

– Moja pravnica je zvala bolnicu u Nišu i rekli su da će dijete da preživi i od tada sam se ja malo smirio – rekao je Vladan za Telegraf.rs.

On ističe da mu je sada najbitnije da njegov sin bude dobro i da ga puste iz bolnice.

Vladan dodaje da je maloljetnik imao psihičkih problema i da se liječio prije, i u trenutku incidenta.

Upravo se čita:  Firma iz Hrvatske poslala radnike na rad u Njemačku: Radili na crno, njemačka policija ih privela

– Imao je psihičke probleme od smrti majke i liječio se. Nikad nije pravio ništa do sad. Bio je vrlo dobar đak u školi. U problematičnom trenutku dijete se liječilo, kao i prije toga. Prije odluke o isključenju iz škole donio sam medicinsku dokumentaciju da se dijete leči i da ne prave nagle poteze – rekao je Vladan.

Upravo se čita:  Nije prijavio gotovinu na granici: Kod vozača u torbici i džepovima trenerke i jakne pronađeno 28.420 eura i 9.800 dolara!

Podsjećamo, otac maloljetnika (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas