Subota, 31 srpnja, 2021

Imperator ostao bez kuće i para, vratio se u favelu

Nemojte propustiti

Ostaće vječita misterija koliko daleko je mogao da dogura. Napravio je velike uspjehe u karijeri, ali čini se da nije došao ni blizu maksimuma koji je mogao da ostvari.

Adriano Leite Ribeiro, popularni Imperator. Nekada jedan od napadača pod kojim su se tresli zemlja i protivnici. Talenat koji nam je pokazao samo djelić svojih mogućnosti.

Spektakularan igrač koji je sa ozbiljnim fudbalom praktično završio u 25. godini kada je krenuo slom njegove karijere u Interu. Svi kasniji pokušaji da fudbalski oživi su završeni neuspješno. Što u Italiji, što u domovini. Posljednji put je pokušao prošle godine u Atletiko Paranenseu, ali je izdržao samo četiri meča prije nego što je dobio otkaz.

Noćni život, alkohol, žene i druženje s kriminogenim tipovima su Adriana odveli stranputicom.

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a posljednja vijest koju je lansirao jedan sajt koji se bavi dešavanjima u Interu i poziva se na informacije iz kluba glasi da je kontroverzni Brazilac na rubu bankrota.

Ostao je bez luksuzne vile u elitnom naselju Bara di Tižuka u Rio de Žaneiru, leđa mu je okrenuo i agent Žilmar Rinaldi koji je bio s njim od početka karijere, potrošio je gotovo sav novac i preselio se u favelu Vila Kruzeiro kod majke i porodice. U jedan od najopasnijih krajeva u Brazilu na čijim prljavim ulicama je počeo da šutira loptu kao klinac…

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo