Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Incident u Sarajevu: Muškarac sa 13-og sprata bacao kućne aparate, flaše posuđe, hranu….

Nemojte propustiti

Prema riječima uznemirenih stanara i čitatelja, muškarac je imao i vatreno oružje u stanu, što iz Operativog centra MUP-a KS nisu mogli potvrditi.

U naselju Tibra 2 na Stupu u Sarajevu jučer oko 18 sati i 45 minuta, jedna osoba je izazvala incident bacajući razne predmete sa balkona na 13. spratu zgrade i time neposredno ugrozila prolaznike ispod zgrade.

Pomenuta osoba je sa balkona bacala staklene flaše, kuhinjsko posuđe sa hranom, kućne uređaje, odjeću i druge predmete na prostor ispred zgrade, kojim se kreću mnogobrojni prolaznici i na kojem su parkirana vozila stanara naselja.

Pored toga, muškarac je u jednom trenutku skinuo odjeću sa sebe i nag stajao na balkonu.

Nezvanično, prema riječima uznemirenih stanara i čitatelja, muškarac je imao i vatreno oružje u stanu, što iz Operativog centra MUP-a KS za N1 nisu mogli potvrditi.

Policijska patrola je nakon desetak minuta došla na mjesto događaja i oko 20 sati i 15 minuta ušli su u stan iz kojeg su stvari bacane na ulicu. Muškarca su policijski službenici sproveli u ambulantno vozilo i time je okončana situacija koja je uznemirila mnogobrojne stanare i prolaznike.

Kako navode iz MUP-a KS, uviđaj je još uvijek u toku, a do sada su zabilježena oštećenja na dva vozila.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo