Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Influenserka izbačena iz restorana zbog sporne odjeće i sramnog dekoltea – ona napravila dramu! Svi stali na stranu vlasnika: “Neće golotinju u svom lokalu – gdje je problem?”

Preporučeno

Influenserka Polska Babinks nedavno je podijelila video na kome se vidi kako se žustro raspravlja sa vlasnikom jednog pariskog restorana, a sve jer joj nije dozvolio da uđe u njegov lokal u spornom modnom izdanju.

Mlada plavuša tvrdi da ju je vlasnik zaustavio na vratima restorana uz objašnjenje da je neprikladno obučena i da sa tako dubokim dekolteom ne može da uđe u objekat.

Upravo se čita:  Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: "Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga"

Polska ga je isprva poslušala, ali se ubrzo vratila sa željom da snimi njegovu reakciju i način ophođenja. Devojka je očekivala punu podršku pratilaca i svakako jje snimak izazvao brojne reakcije, ali nisu svi bili na njenoj strani.

U raspravu koja se povela u komentarima na račun ove situacije uključile su se čak i slavne face u Francuskoj – Benžamin Kastaldi, kolumnistkinja Danijel Muru i producent Gijom Ženton, a oni su podržali upravo vlasnika.

Upravo se čita:  Bh. influensericu napali jer se ispod Starog mosta snimala u neprikladnoj odjeći: “Pisali su mi da će mi odrezati glavu i da ću biti bačena sa mosta”

“Gdje je ovde skandal? Čovjek nije htio golotinju u svom restoranu”, napisao je Kastaldi.

“Što se mene tiče reakcija vlasnika ima smisla”, “To su pravila njegovog restorana i treba ih poštovati”, “Učinio ti je uslugu – obukla si se kao striptizeta, svi bi zurili u tebe”, samo su neki od komentara.

Inače, Polska je zaista bila vrlo oskudno obučena; u kratku roze suknju i krop-top iste boje sa ogromnim dekolteom. Šta vi kažete – ko je upravu?

Upravo se čita:  Zanosna plavuša prošetala centrom Sarajeva sa transparentom 'Ko će mi pokloniti stan u Kiseljaku'

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vijest koja će obradovati dijasporu: Nova linija sa Aerodroma Sarajevo

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu sezonsku liniju između Kopenhagena i Sarajeva. Prevoznik će uvesti jednu sedmičnu...

Još vijesti za vas