Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Informacija koja će obradovati mnoge: Od sutra se otvaraju pogranični prelazi između Bosne i Hercegovine i Hrvatske

Nemojte propustiti

Granični prelazi za pogranični promet otvoriti će se 15. oktobra ove godine, a prelazak državne granice odvijat će se u skladu sa spomenutim Sporazumom i važećim zakonskim propisima

Granična policija BiH uputila je obavještenje za javnost u kojem se ističe da su poduzete mjere da se otvore granični prelazi za pogranični promet između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

“Poduzete su mjere da se otvore granični prelazi za pogranični promet između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine kako bi se olakšao prelazak državne granice s obzirom na početak nove školske godine, potrebe obavljanja ekonomskih i poljoprivrednih aktivnosti u pograničnim područjima, u skladu sa Sporazumom između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o pograničnom prometu iz 2013.”, saopćili su iz Granične policije BiH.

Granični prelazi za pogranični promet otvoriti će se 15. oktobra ove godine, a prelazak državne granice odvijat će se u skladu sa spomenutim Sporazumom i važećim zakonskim propisima, stoji u saopćenju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Premijer Fadil Novalić s predstavnicima Svjetske banke o nastavku ekonomskog oporavka

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić danas je, u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu, razgovarao s članovima delegacije Svjetske banke,...

Možda vas zanima i ovo