Subota, 28 siječnja, 2023

Kraj nagađanjima: Ryanair nastavlja letjeti sa banjalučkog aerodroma

Nemojte propustiti

Građani su proteklih dana bili zabrinuti jer nisu mogli rezervisati karte ove niskobudžetne aviokompanije počevši od marta naredne godine, ali sada je ova irska kompanija ipak otvorila mogućnost za rezervisanje karata.

Nakon nekoliko sedmica špekulacija da bi Ryanair mogao trajno “odletjeti” s banjalučkog aerodroma, kompanija je uoči katoličkog Božića otvorila mogućnost rezervisanja karata i u cijeloj 2023. godini.

Naime, građani su proteklih dana bili zabrinuti jer nisu mogli rezervisati karte ove niskobudžetne aviokompanije počevši od marta naredne godine, ali sada je ova irska kompanija ipak otvorila mogućnost za rezervisanje karata, piše Srpskainfo.

Kako piše regionalni aero portal Zamaaero, Ryanair će isti broj letova kao i prošle godine imati za Brisel, Geteburg, Nirnmberg i Štokholm, po dva sedmično. Termini letova za Beč se povećavaju sa dva na tri leta sedmično, a Memingen sa tri na čak šest letova sedmično. Za sada u sistemu nema letova za Berlin i Bergamo.

– Ovo znači da kompanija za sada, ako neće imati dvije linije za Berlin i Bregamo, planira imati isti broj letova kao i prošle godine – navedeno je na ovom portalu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo