Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Kraj nagađanjima: Ryanair nastavlja letjeti sa banjalučkog aerodroma

Preporučeno

Građani su proteklih dana bili zabrinuti jer nisu mogli rezervisati karte ove niskobudžetne aviokompanije počevši od marta naredne godine, ali sada je ova irska kompanija ipak otvorila mogućnost za rezervisanje karata.

Nakon nekoliko sedmica špekulacija da bi Ryanair mogao trajno “odletjeti” s banjalučkog aerodroma, kompanija je uoči katoličkog Božića otvorila mogućnost rezervisanja karata i u cijeloj 2023. godini.

Upravo se čita:  Direkor poznate bh. firme: Spremni smo za povećanje plata, uz jedan uslov

Naime, građani su proteklih dana bili zabrinuti jer nisu mogli rezervisati karte ove niskobudžetne aviokompanije počevši od marta naredne godine, ali sada je ova irska kompanija ipak otvorila mogućnost za rezervisanje karata, piše Srpskainfo.

Kako piše regionalni aero portal Zamaaero, Ryanair će isti broj letova kao i prošle godine imati za Brisel, Geteburg, Nirnmberg i Štokholm, po dva sedmično. Termini letova za Beč se povećavaju sa dva na tri leta sedmično, a Memingen sa tri na čak šest letova sedmično. Za sada u sistemu nema letova za Berlin i Bergamo.

Upravo se čita:  Ryanair podiže cijene karata!?

– Ovo znači da kompanija za sada, ako neće imati dvije linije za Berlin i Bregamo, planira imati isti broj letova kao i prošle godine – navedeno je na ovom portalu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas