Subota, 16 listopada, 2021

Internet bruji o ‘Putinovoj smrti’: Šta se zaista dešava u Rusiji i otkud ovaj helikopter u centru Moskve?

Nemojte propustiti

5502ca36-9c7c-45c8-9444-6dc2d973813c-helikopter-vladimir-putin-620x350-preview

Međutim, iako internet bruji o smrti predsjednika, zvanični Kremlj uvjerava sve da je Vladimir Putin sasvim dobro

Vladimir Putin se, navodno, nije pojavio u javnosti još od 5. marta. Sumnje da se nešto čudno dešava i pretpostavke da je ruski predsjednik bolestan postale su veće od kada je objavljeno da neće prisustvovati ni sastanku Federalne službe bezbjednosti, javlja kineska agencija Sinhua.

Teorije o zdravstvenom stanju ruskog predsjednika dokazuje i jučerašnje slijetanje vojnog helikoptera u središte Moskve o kojem je trenutno nemoguće pronaći izvještaj u medijima, prenosi Telegraf.

Međutim, iako internet bruji o smrti predsjednika, zvanični Kremlj uvjerava sve da je Vladimir Putin sasvim dobro.

Nakon što više od nedelju dana nije zabeležen nijedan izlazak ruskog predsjednika, društvene mreže nagađaju o njegovoj smrti.

Uprkos riječima koje treba da umire ljude širom svijeta na internetu se pojavila stranica koja odgovara na pitanje “Da li je Putin umro?”.

Dimitrij Peskov je u svojoj izjavi rekao da što se tiče zdravstvenog stanja ruskog predsjednika “nema razloga za brigu” i “da je sve u redu”.

Korisnici društvenih medija se pak zabavljaju zamišljanjem svjetla bez Putina, pa predviđaju kako bi izgledao njegov pogreb i da li bi on nadmašio ispraćaj Lenjina.

Nagađa se kako bi reagovala državna televizija i s kim bi Putin prvo porazgovarao na nebesima. Možda sa dugogodišnjim prijateljem Hugom Čavezom?

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo