Utorak, 11 svibnja, 2021

Iračanin koji jede žive škorpije! (Video)

Nemojte propustiti

Iračanin Ismail Džasim Mohamed,34 -godišnji seljak iz sela Agelam u blizini iračkog grada Samare,r[B]azvio je neobičnu sposobnost, vjerovali ili ne on  jede žive škorpije.

Ismail već 15 godina jede škorpije, a svaki dan pojede barem jednu i kako on tvrdi padne u krizu ako tri dana ne pojede nijednu

Kako Ismail Džasim kaže da mu se smučilo da ga non stop napadaju oko njegovog sela škorpije, zbog čega je odlučio da krene u ofanzivu, da ih počne jesti! Tako je jednog dana se odlučio uhvatio je jednu živu škorpiju, stavio je u usta i pojeo!

Kako on kaže obožava njihov ukus i kad oseti krckanje među zubima, dok je jede.

Iračanin Ismail tvrdi toliko puta ga je škorpija ujela dok ih je žvakao u ustima da se ne boji više njih, niti nekog smrtonosnog ishoda.Jednostavno njegov organizam razvio imunitet na njihov otrov.

Tokom ljeta ovaj iračanin nema problema sa manjkom škorpija čak ih čuva okolo kuće dok  za “zimske dane” mora da spremi  nešto zaliha.

Njegovoj porodici nije svejedno kada za stolom se nađe hrana u obliku škorpija jer pomalo strepe i za njegov život kao i za svoj.

Dok doktor Omar Ibrahim, iz gradske bolnice u Samari koji je ispitao seljaka Ismaila i potvrdio da otrov škorpije nema apsolutno nikakvog uticaja na njega,niti mu može prouzrokovati smrt.

(Telegraf)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vukanović tvrdi: Javnost će danas biti šokirana kada pokažem dokumente o saradnji Rusije i RS-a, Dodik će proći kao bos po trnju

Samostalni zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović poručio je da od mirnog razdruživanja nema ništa, te da se premijer i...

Možda vas zanima i ovo