Četvrtak, 28 listopada, 2021

Irina Shayk otkrila zašto je prekinula s Cristianom Ronaldom

Nemojte propustiti

1114000001d634f88d_Cristiano-Ronaldo-and-Irina-Shayk2

Iako su izgledali kao savršeni par, izgleda da je u vezi Ronalda i Irine bilo puno problema… sada je slavna ljepotica otkrila i neke svoje razloge.

Zadnjih par tjedana izlazi sve više detalja oko prekida slavnog, sada već bivšeg para, Cristiana Rolanda i Irine Shayk. Slavna ruska ljepotica već je dala naslutiti kako je nogometaš bio nevjeran, a sada su otkriveni i drugi razlozi zbog kojih je okončala vezu.

‘Mislim da se žena osjeća ružnom kada ima krivog muškarca uz sebe. Ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom. Oboje ljudi u vezi trebalo bi dijeliti iste vrijednosti i poglede na život, kao i istu energiju te vjerovati u monogamiju’, poručila je slavna ljepotica.

‘Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako tretirati ženu. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam jednom pronašla svog idealnog muškarca, no ispalo je drugačije’, rekla je Irina.

Iako se ne zna još nova Ronaldova djevojka, već se neko vrijeme šuška kako je Irina u vezi s kolegom glumcem ‘The Rockom’ Dwayneom Johnsonom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo