Petak, 14 svibnja, 2021

Ispitano više od 20 osoba: Policija traga za ubicom Dragana Đurića

Nemojte propustiti

Dobojska policija još uvijek traga za osobom koja je sinoć oko 19 časova ubila Dragu Đurića, vlasnika Sportsko – rekreativnog centra „Džungla“, potvrdila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Drago Đurić (Foto: Arhiv)
Drago Đurić (Foto: Arhiv)

„Do sada je saslušano i ispitano više od 20 osoba, takođe više osoba je lišeno slobode, i nad njima je u toku kriminalistička obrada. Mi ćemo se tokom dana obratiti javnosti sa više detalja“, izjavila je Stanimirtovićeva.

Ona je kazala da je sinoć oko 19 časova u kancelariji SRC „Džungla“ ubijen Đurić u kojeg je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

Od zadobijenih povreda, navela je Stanimirovićeva, Đurić je podlegao prilikom transporta u dobojsku Opštu bolnicu „Sveti apostola Luka“.

Uviđaj na licu mjesta obavili su službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Doboj, koji je naredio obdukciju Đurićevog tijela, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

VEZANO: Drago Đurić, vlasnik “Džungle” ubijen sa šest hitaca iz pištolja, policija traga za njegovom suprugom

Prema nezvaničnim informacijama rezultati obdukcije biće poznati tokom dana, a više informacija o ovom slučaju trebalo bi biti saopšteno na press konferenciji koja bi trebala biti održana u CJB Doboj.

(Nezavisne novine)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

COVAX dopremio vakcine u BiH

U BiH stiglo je 40.800 vakcina protiv virusa korona putem mehanizma Covax, potvrdio je pomoćnik ministra civilnih poslova u...

Možda vas zanima i ovo