Utorak, 22 lipnja, 2021

Isplivala tajna: Najčudniji par u Srbiji ipak veže nešto jače od ljubavi!

Nemojte propustiti

Pošto ga djeca slabo posjećuju, razočarani Milojko je spreman da, ukoliko se to ne promijeni, sve pokloni 53 godina mlađoj djevojci sa kojom planira da ima i dijete.

Milojko i njegova 53 godine mlađa partnerica Miljana su trenutno najpoznatiji par u Srbiji. U centru javnosti su se našli zbog velike razlike u godinama, a prije nekoliko dana su ušli u rijaliti “Parovi”

Da ovaj najčudniji par u Srbiji veže nešto jače od ljubavi dokazuje i testamentu starijeg ukućanina, koji je isplivao na vidjelo.

Kako piše Blic, stan u Novom Beogradu, koji posjeduje Milojko Božić (74), spekulisalo se da će pripasti mlađanoj djevojci. Neki smatraju da je Milijana Bogdanović (21) sa njim upravo iz koristi, tj. novca.

Pošto ga djeca slabo posjećuju, razočarani Milojko je spreman da, ukoliko se to ne promijeni, sve pokloni 53 godina mlađoj djevojci sa kojom planira da ima i dijete, piše Blic.

To je ona i sama potvrdila u rijalitiju “Parovi”. Voditeljka je pitala koga će Milojko slušati, pa je on odgovorio da će slušati samo nju.

Milijana je rekla šta će biti sa stanom, ukoliko ga Bogdanović ne ostavi svojoj kćerki.

– Ako stan ne pripadne Jasni, prodaće se! – kazala je Miljana i dokazala koliko se pita o raspodjeli Milojkove imovine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo