Utorak, 19 siječnja, 2021

Isplivali šokantni detalji zlostavljanja: Djevojčica bila u hraniteljskoj porodici, kad je došla kući počeo je pakao

Nemojte propustiti

Državljanin Bosne i Hercegovine naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Imao kalašnjikov, pištolj, bombe, municiju, palice…

Nadležni su protiv krijumčara podnili kaznenu prijavu te je do daljnje odluke državnog odvjetništva smješten u pritvor. Policajci i carinici...

Zbog kovid-pasoša Bosni i Hercegovini prijeti izolacija

Kako objašnjava infektolog Drljević, u pandemiji je najmanja jedinica država te se u takvim okolnostima sav proces organizira i...

Oglasili se članovi porodice preminulog načelnika Foče: “Naveli su da je umro od korone, ako bude potrebno tražit ćemo i obdukciju”

Asim Radljeljaš naglašavada je Esed imao upalu pluća i problem sa srcem i bubrezima, usljed čega su nastale zdravstvene...

Žrtve zločina od RS i Srbije će tražiti 25 milijardi dolara odštete

Sulejman Tabaković ističe da je rat vođen s ciljem uništenja BiH i podjele njene imovine i da je došlo...

Banjalučko tužilaštvo zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za N.P. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Otac monstrum N.P. (48) iskoristio je priliku i napastvovao svoju kćerku za vrijeme njenog kratkog boravka u porodici, saznaje Srpskainfo.

Djevojčica je boravila u hraniteljskoj porodici, a zatim je došla na kontakt sa svojom porodicom, nakon čega je uslijedio šokantan slučaj- otkrio je izvor Srpskainfo iz policije.

Dodaje kako je osumnjičeni otac važio za brižnu osobu, te da su svi bili u šoku nakon svega.

– Istraga je bila detaljna, a djevojčica je u pratnji sturčnjaka dala iskaze, te na kraju otišla na ljekarski pregled koji je potvrdio crne slutnje – otkrio je izvor Srpskainfo.

Banjalučko tužilaštvo zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za N.P. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Gotovo identičan slučaj u Banjaluci je prijavljen i u martu prošle godine, kada je takođe zbog seksualnog zlostavljanja uhapšen otac 14-ogododišnje djevojčice D.B.

On je u januaru ove godine osuđen na osam godina zatvora u Okružnom sudu u Banjaluci.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nakon strašnog zločina: “Bez nje ništa nema smisla, ubijen je najljepši osmijeh”

"Bisera i ja smo odrasle zajedno, bile smo nerazdvojne. Bila je uvijek uz mene kao starija sestra, spavale smo...

Možda vas zanima i ovo