Subota, 15 svibnja, 2021

Ispovijest bh. doktora nakon 33 dana borbe sa koronom: ‘Bilo je strašno… mjesec najtežih dana, besane noći…’

Nemojte propustiti

Prim. dr. Sanjin Deković oglasio se na svom Facebook profilu i nakon mjesec dana teške borbe – saopćio divnu vijest. Nakon zaraze korona virusom i dugog bolničkog liječenja koje je trajalo 33 dana, otpušten je kući i uspješno se oporavlja

Borba je bila strašna – napisao je u svom postu te se emotivno zahvalio supruzi za podršku, ljubav i pažnju koju mu je pružala.

– Mojoj predivnoj supruzi, heroini, koja je i sama prebolovala koronu… Za mjesec najtežih dana u našem braku tokom borbe sa Covidom 19, za sve sate strepnje, za podršku iz minuta u minut, za najljepšu ljubavnu energiju, za stres u očekivanju informacija o meni, za besane noći u vrijeme naše najduže razdvojenosti do sada.

Za svu snagu koju je imala da izdrži u trenucima kada je izgledalo da će možda put u Vozu Života morati nastaviti sama…

Foto: Screenshot

Bilo je strašno, ali ipak 2. aprila anno domini 2021. je dočekala moj izlazak. Ono što nažalost u borbi sa koronom mnogi parovi i supružnici nisu, zbog čega smo duboko i iskreno tužni… VTNNSC. Volim Te Najviše Na Svijetu Cijelom! Volim te do kuće nebove! Beskrajno Hvala, Selma Kadić Deković – napisao je Deković na svom Facebook profilu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo