Subota, 19 lipnja, 2021

Ispovijest oca zlostavljane djevojčice sa snimka koji je šokirao BiH: ‘Prijetili su da će joj izbiti slezenu, pozlilo joj je… Postila je, nije se mogla odbraniti’

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

– Nije nam odmah smjela reći šta se dešavalo, jer su joj zaprijetili ako kaže prije snimka, da će joj izbiti slezenu – naveli su roditelji.

Nakon pojave snimka stravičnog vršnjačkog nasilja koje se prije neki dan dogodilo u dvorištu Osnovne škole u Jajcu, otac pretučene djevojčice odveo je kćerku u Hitnu jer joj je naglo pozlilo.

Porodica je o tome obavijestila prijatelje na društvenoj mreži Facebook.

Prijetili da će joj izbiti slezenu

– Kćerku jako boli glava, a i supruga je u teškom stanju. Ne mogu svima odgovoriti, ovako ću napisati. Hvala vam, prijatelji, što zovete i pitate, nadam se da razumijete da ne mogu svima odgovoriti pa valjda će biti pravde i za prvi slučaj i drugi, ovaj put nema stajanja ni oprosta. Hvala svima na razumijevanju – oglasio se otac napadnute djevojčice, piše Avaz.

Preko iste prijateljice roditelji su obavijestili da se događaj desio prije nekoliko dana. Djevojčica je roditeljima kazala da je postila i da se nije mogla odbraniti.

– Nije nam odmah smjela reći šta se dešavalo, jer su joj zaprijetili ako kaže prije snimka, da će joj izbiti slezenu – naveli su roditelji.

Roditeljima su poznate djevojčice koje su njihovoj kćerki držale noge, kao i treća koja ju je tukla. Brat djevojčice koja je udarala njihovu kćerku nagovarao je sestru da jače udara, a drugu djevojčicu da je pljuje, dok je treća sve snimala udaljena od njih 20 metara.

Niko joj nije pomogao

– Mojoj djevojčici niko nije pomogao. Isto se desilo i mom sinu prije godinu kada je brat od djevojčica koja je tukla moju kćerku zvao „Žutog“ koji ga je pretukao i povrijedio mu slezenu – napisala je majka.

Dodala je da od tada ista djeca konstantno provociraju njenu kćerku koja je kući danima dolazila uplakana.

– Dijete je dolazilo kući pješke, nije smjelo autobusom. Razrednoj sam se obraćala i policiji, a sad su mi napali dijete – napisali su na sajtu svoje prijateljice.

Iste curice, naveli su, piju alkohol i nude njihovoj kćerki cigarete i u sok joj sipaju alkohol. Majka navodi da je kćerki branila da se druži s njima, a sada su te djevojčice njoj smjestile da ona to radi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Spreman prijedlog odluke o potvrdama: Kovid-pasoši iz Bosne i Hercegovine će važiti i u EU

Potvrda bi trebala biti međunarodno priznata i u punom kapacitetu omogućavati građanima BiH putovanja po zemljama Evrope i svijeta. Bosna...

Možda vas zanima i ovo