Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Ispovijest ogorčenog Sarajlije: Postupaju li radnici GRAS-a ovako i s vama?

Nemojte propustiti

Sinoć je na adresu Bh-index portala stigao apel jednog Sarajalije (podaci poznati redakciji), koji želi upoznati sugrađane s neugodnostima koje je jučer doživio u GRAS-ovom trolejbusu. Tekst našeg čitatelja prenosimo u cjelosti:

Ilustracija (Foto: Arhiv)
Ilustracija (Foto: Arhiv)

“Danas (op.a jučer), tačnije u posljepodnevnim satima sam koristio usluge KJP GRAS-a, tj. trolejbus. Na stanici Švrakino Selo sam ušao u vozilo, sjeo na mjesto i krenuo prema gradu. Sve je bilo u redu do stanice Grbavica.

Odjednom, trolejbus se zaustavio na stanici kod ” Željinog stadiona”, a kontrola karata je ušla da pregleda karte. Imao sam običnu kartu, po cijeni 1.60KM koju sam pokazao revizorima i dotični gospodin ju je nacjepio i prošao dalje.

Po njihovom izlasku iz vozila, vozač je rekao da je došlo do nestanka električne energije i da će promet biti obustavljen narednih 10-15 minuta.

Bio sam u žurbi, i ogorčen kašnjenjem, i nestankom struje sam izašao iz vozila i nastavio pješice.

Stigao sam na sljedeću stanicu i u tom trenutku je naišao onaj isti trolejbus iz kojeg sam izašao do prije 5 minuta. Pošao sam da uđem, ali isti oni revizori koju su mi još prije par minuta pregledali i nacjepili kartu, tražili su da im pokažem novu!

I pored kašnjenja, neprofesionalnosti i krajnjeg bezobrazluka da ljudima koji su morali hodati, a imali su plaćenu kartu, da na kraju traže novu.

Ovakvi slučajevi se redovno dešavaju”, napominje naš čitatelj.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo