Utorak, 27 srpnja, 2021

Ispred Predsjedništva BiH uhapšena osoba sa zastavom koja podsjeća na ISIS-ovu

Nemojte propustiti

– U 13:40 časova isred zgrade Predsjedništva BiH primijećeno je lice u putničkom automobilu koje je isticalo zastavu koja svojim izgledom podsjeća na zastavu ISIS-a, kazala je glasnogovornica Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Nataša Sikimić

SARAJEVO – Ispred zgrade Predsjedništva Bosne i Hercegovine danas je u 13:40 sati primijećena osoba u putničkom automobilu koja je isticala zastavu koja svojim izgledom podsjeća na zastavu ISIS-a, potvrdila je za Anadolu Agency (AA) glasnogovornica Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Nataša Sikimić.

“Danas, 14.10.2015. godine, u 13:40 časova isred zgrade Predsjedništva BiH primijećeno je lice u putničkom automobilu koje je isticalo zastavu koja svojim izgledom podsjeća na zastavu Islamske države”, rekla je Sikimić.

Glasnogovornica Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH je rekla da je osoba zadržana, lišena slobode i potom predata Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo koje preduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo