Nedjelja, 2 listopada, 2022

Istražitelji razotkrili Karabatića: Ipak se kladio!?

Nemojte propustiti

Uoči meča osmine finala svjetskog prvenstva u rukometu protiv Hrvatske, francusku reprezentaciju je zatresao skandal. Poznata afera oko klađenja u kojem je jedan od glavnih aktera bio i Nikola Karabatić sada se opet aktualizirala.

Nikola_Karabatic_910755017Sud je otkrio kako je Nikola Karabatić imao na svom mobitelu aplikaciju kladionice u kojoj je njegova djevojka uplaćivala novac. Kako prenose mediji u Francuskoj, tamošnji sud je pronašao novi detalj glede klađenja igrača Montpelliera, a posebno se to odnosi na obranu najboljeg igrača Nikole Karabatića koji se uvijek branio da se nikada nije kladio. Što se dogodilo? Sud je otkrio kako je Nikola Karabatić imao na svom mobitelu aplikaciju kladionice u kojoj je njegova djevojka uplaćivala novac.

Osim toga otkriveno je kako je Karabatić skoro dva sata bio spojen internetom na stranicu te kladionice i to pred ogled te sumnjive utakmice s Cessonom. Iako ništa od navedenog nije protuzakonito, L’Eqipue tvrdi kako bi novi dokazi mogli kompromitirati Nikolu Karabatića koji je uvijek tvrdio da se uopće nije kladio.

(Tportal.hr)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo