Utorak, 27 srpnja, 2021

Iz DM-a se izvinuli, sa svojih polica povlače proizvod: Nemojte ga koristiti

Nemojte propustiti

HRVATSKA – Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.

DM obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod “alverde baby losion kamilica i shea maslac, 200 ml”, neovisno o isteku roka trajanja. Vlastitom kontrolom utvrđeno je kako se u navedenim proizvodima ne može sa stopostotnom sigurnošću isključiti mogućnost prisutnosti kvasca, što ne zadovoljava dm-ove visoke standarde kvalitete proizvoda, prenosi poslovni.hr.

DM ovim putem obavještava javnost o povlačenju proizvoda iz predostrožnosti s ciljem da osigura najvišu kvalitetu proizvoda i sigurnost kupaca u prodavaonicama dm-a te se izvinjava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.

Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.

Molimo kupce da navedeni proizvod ne koriste te da ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će im biti osiguran povrat novca, poručuju iz dm-a. Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kažu iz ove kompanije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo