Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Iz grupe “Pravda za Dženana” objavili zajedničku fotografiju Enre Suljić i Alije Budnje s proslave pa poručili: “Imamo pravo da znamo”

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

Facebook grupa “Pravda za Dženana Memića” objavila je zajedničku fotografiju doktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Enre Suljić, najbliže saradnice direktorice KCUS-a Sebije Izetbegovića i vlasnika kompleksa hotela na Ilidži Alije Budnje. Fotografija je, kako se vidi, nastala na nekoj proslavi.

– Enra Suljić i Alija Budnjo. Imamo pravo da znamo… – napisali su u opisu fotografije, piše “Dnevni avaz”.

Podsjećamo da je Muriz Memić, otac rahmetli Dženana, prilikom nedavnog gostovanja na Face TV najavio istragu protiv direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović i njene najbliže saradnice Enre Suljić-Mehmedika.

Potom je stigao demantij Izetbegović i Suljić u kojem su odbacili sve optužbe Memića te zaprijetili tužbom.

Muriz Memić je u duelu na FACE televiziji Aliju Budnju, između ostalog, pitao i kako su nestali snimci nadzornih kamera iz jednog od njegovih hotela. Ustvrdio je i da je Dženanov ubica imao dva pomagača, ali da nikad nije pomenuo sina Alije Budnje.

Enra Suljić i Alija Budnjo💦…

Imamo pravo da znamo …

Posted by Pravda za Dženana Memića on Friday, 19 February 2021

Interesantno za vas

Izdvajamo

Preminula urednica BN TV-a Suzana Rađen – Todorić

Bila je dopisnik mnogih regionalnih medija i dobitnik je brojnih priznanja i odlikovanja. Dugogodišnja urednica BN TV Suzana Rađen-Todorić preminula...

Možda vas zanima i ovo