Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Iza njega ostalo troje djece: Od korone preminuo 33-godišnji influenser koji je tvrdio da ova bolest ne postoji

Nemojte propustiti

“Želim s vama podijeliti da sam se razbolio te želim poslati upozorenje svima. Ja sam bio među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razbolio”, napisao je on

Ukrajinski fitness influencer 33-godišnji Dmitriy Stuzhuk umro je nakon što se zarazio virusom korona.

On se, kako prenose mediji, zarazio tokom putovanja u Tursku. Kada se vratio u Ukrajinu testiran je i nalaz je bio pozitivan te je završio u bolnici.

Nakon osam dana liječenja pušten je kući, no u jednom trenu došlo je do komplikacija oko srca, a koje su, kako navodi SkyNews, vezane za koronu.

Njegova je bivša supruga, sa kojom ima troje djece, kazala kako je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svijesti. Jučer je objavila da je preminuo.

Stuzhuk je prilikom prvog boravka u bolnici na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta. Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio natečenog vrata te je teško disao.

“Želim s vama podijeliti da sam se razbolio te želim poslati upozorenje svima. Ja sam bio među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razbolio. Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopće bezazlena”, napisao je uz objavljenu sliku.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Seizmologinja objasnila šta se može očekivati nakon zemljotresa u Hercegovini

Govoreći o posljedicama ovakvih zemljotresa, ona kaže kako mogu izazvati štetu na građevinama. Hercegovinu je jutros nešto iza 8.00 sati...

Možda vas zanima i ovo