Subota, 15 svibnja, 2021

Iznenadila fanove: Kija Kockar planira da se bavi politikom!?

Nemojte propustiti

Kija Kockar je kazala da kao obična građanka Srbije ima pravo da iznese svoje mišljenje, te da bi uvijek voljela da zastupa i predstavlja glas naroda.

Nakon skandala koji se dogodio kada je Kija Kockar napala svoj bivšeg supružnika Slobu Radanovića nožem, zbog čega je intervenisala i policija, pobjednica rijalitija “Zadruga 1” bila je gost u emisiji “Hit Tvit” gdje je svojim stavovima o Kosovu i Evropskoj uniji podijelila Srbiju.

Njeno gostovanje u pomenutoj političkoj emisiji izazvalo je oprečne komentare javnosti i domaćih javnih ličnosti, među kojima pojedini tvrde da jednoj rijaliti učesnici nije mjesto u takvom formatu, kao i da ona nije dovoljno relevantna da komentariše tako bitne političke teme.

Kija je sada za Blic odgovorila na prozivke koje joj je uputila glumica Eva Ras, te je priznala da li bi se ikada aktivno uključila u politiku.

– Simpatična ženica, nemam šta da kažem što se tiče nje, ali što se tiče podijele ljudi, tačno je da mi je prije dvije nedjelje kosa bila prava pa sam je ukovrdžala i bilo je oko trideset naslova, zemlja se zaista podijelila. I moje gostovanje i moja kosa mi je na istom nivou, ljudi nikad nisu zadovoljni, šta god da učiniš – tvrdi Kija za Blic.

– Bila sam tamo suzdržana, ja sam ipak na estradi, ali ja sam bila tamo kao glas naroda, ne zanima me niti opocizija niti vladajuća koalicija niti vladajuća partija. Ne zanimaju me, došla sam da kažem svoje mišljenje, ali sam bila suzdržana – dodala je Kija.

Ona je dodala da kao obična građanka Srbije ima pravo da iznese svoje mišljenje, te da bi uvijek voljela da zastupa i predstavlja glas naroda.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka uvela nova pravila za državljane Bosne i Hercegovine

Bosna i Hercegovina od danas više nije na listi područja sa visokom incidencom za širenje koronavirusa, te je sada...

Možda vas zanima i ovo