Subota, 28 siječnja, 2023

Javili su nam noć prije da će biti oslobađajuća presuda: Ifet nam je govorio da ne ide na dobro!

Nemojte propustiti

– U tom trenutku sam pomislila da je kraj i da nema dalje, što nisam za ovih sedam godina! Moramo nastaviti dalje, ali još jače!

Arijana Memić gostovala je u Centralnom dnevniku na Face TV i otvoreno govorila o detaljima sa iznošenja oslobađajuće presude u predmetu ‘Dženan Memić’.

Šta je sve rekla, doznajte u nastavku.

Bilo je jako teško slušati presudu! Išlo se na to da se ponizimo, a to nismo mogli da dozvolimo! Perićevo licemjerno obraćanje nama nismo dozvolili! Sa takvima se postupa tako što im kažete šta imate i okrenete im leđa! U tom trenutku sam pomislila da je kraj i da nema dalje, što nisam za ovih sedam godina! Moramo nastaviti dalje, ali još jače!

Bili smo sa Aminom kada je primila vijest da se neće pokretati istraga! Rekla sam joj da ne smije odustati, da nije sama i da ćemo se zajedno boriti! I onda mi u četvrtak dobijemo od Perića poruku da budemo uporni, da ne odustajemo! To je katastrofa kakvu su poruku poslali!

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo