Utorak, 5 prosinca, 2023

Javili su nam noć prije da će biti oslobađajuća presuda: Ifet nam je govorio da ne ide na dobro!

Preporučeno

– U tom trenutku sam pomislila da je kraj i da nema dalje, što nisam za ovih sedam godina! Moramo nastaviti dalje, ali još jače!

Arijana Memić gostovala je u Centralnom dnevniku na Face TV i otvoreno govorila o detaljima sa iznošenja oslobađajuće presude u predmetu ‘Dženan Memić’.

Šta je sve rekla, doznajte u nastavku.

Bilo je jako teško slušati presudu! Išlo se na to da se ponizimo, a to nismo mogli da dozvolimo! Perićevo licemjerno obraćanje nama nismo dozvolili! Sa takvima se postupa tako što im kažete šta imate i okrenete im leđa! U tom trenutku sam pomislila da je kraj i da nema dalje, što nisam za ovih sedam godina! Moramo nastaviti dalje, ali još jače!

Upravo se čita:  Ljudi iz BiH odlaze jer se plate isplaćuju u “kovertama”

Bili smo sa Aminom kada je primila vijest da se neće pokretati istraga! Rekla sam joj da ne smije odustati, da nije sama i da ćemo se zajedno boriti! I onda mi u četvrtak dobijemo od Perića poruku da budemo uporni, da ne odustajemo! To je katastrofa kakvu su poruku poslali!

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo